5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlar.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı esna otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Görmüş olacaksınız ki bu derece faik kaliteli yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim Yangın Kapısı durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sahih birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Report this wiki page